Beoordelingen van Nieuw Chyi Fong Eindhoven

Recente recensies

5.0
John lioe-anjie
gisteren

Snel

C vd Laan
gisteren
Maarten
23 juni 2022

Hallo fijne mensen. Tja, ik kan maar één ding zeggen! Het was weer een hele belevenis, een culinair hoogstandje. Door niemand te evenaren. En gewoon heerlijk en keurig op tijd afgeleverd. Ik wens het hele team alvast een heel fijn weekend en blijf allemaal gezond 🍀👍 Gr. Maarten en Monique

Marja
21 juni 2022

Heel slecht geregeld deze keer. Ik had mijn bestelling geplaatst iets voor 18 uur en kon deze 18.15 uur ophalen. Het was ontzettend druk ivm vaderdag. 19.05 Word ik geroepen dat het iets langer gaat duren, daar heb ik niet meer op gewacht maar mijn geld teruggevraagd. Veel mensen klaagden over de lange wachttijd. Jammer want ik kom er graag een het eten is heerlijk. Er moet alleen aan de site wat veranderd worden ivm de afhaaltijden!

Voss
20 juni 2022

Keurig op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

john van Eeuwijk
20 juni 2022

Had online besteld om op 17.30 af te halen was eerder alles stond als al klaar. Lekker eten maar iets warmer had het wel gemogen!!

Kranenburg
19 juni 2022

Heerlijk gegeten, en knap op precies de afgesproken tijd aan huis gebracht. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corneel
16 juni 2022

Zoals altijd heerlijk Warm en fijne bezorger

Jos
15 juni 2022

Zoals gewoonlijk snel hier en goede kwaliteit fijne bezorger

Marike Mettau
13 juni 2022

Onze eerste ervaring met nieuw chyi fong maar zeker niet de laatste. Heerlijke vlees en vega gerechten. Groenten lekker knapperig en goed van smaak. Van mij zou ook foe yong hai vega mogen,,nu de kipstukjes eruit gehaald. Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
13 juni 2022

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie van der lee
13 juni 2022

Geweldig eten en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. van der Pasch
12 juni 2022

Op tijd temperatuur en smaak in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Lamers
12 juni 2022

Hoi,de bezorging kwam een half uur eerder dan de planning. Was geen probleem. De kwaliteit is heel goed. ALLES bij elkaar de kwaliteit en de bezorging was echt prima. Ga zo door. De groetjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristel
10 juni 2022

Heerlijk gegeten.

Maarten Bruin
9 juni 2022

Het klinkt cliché, maar wat er bij jullie uit het restaurant komt... is puur, eerlijk en superlekker. Jullie hebben onze avond weer goed gemaakt Ook de man die het aflevert de hartelijke groetjes van ons, altijd keurig en correct. Met vriendelijke groet. M. Bruin🍀🍀🍀👍👍👍

anton
6 juni 2022

zoals altijd: heel smakelijk en de bezorging was stipt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
5 juni 2022

Gewoon weer heerlijk!!

v.d. Pasch
4 juni 2022

op tijd en smakelijk

Anna
4 juni 2022

Wat een heerlijke gerechten. Ik woon pas in Eindhoven maar ben echt al fan!

John lioe-anjie
4 juni 2022

Prima

Carmen Ramsas
3 juni 2022

Heerlijk eten en bezorging altijd netjes op tijd.

rinus van och
2 juni 2022

het was weer heeerlijk ,,,, en goed op temperatuur ,,, toppie

Debby
29 mei 2022

Veel eerder bezorgd dan in de mail stond, hele vriendelijke bezorger en weer super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reker
29 mei 2022

Met de kwaliteit en bezorging weinig mis. Jammer was dat de rijst vergeten was. Toen ik belde was de dame aan de telefoon erg afgeleid en heb ik 3 keer moeten uitleggen dat we rijst miste. De dame was aan het lachen en zei je krijgt de volgende keer extra. Aangezien ik hier niet vandaan kom heb ik er niets aan. Vervolgens zei ze, je krijgt de rijst gratis dus ik kan niets terug geven. Je krijgt ook nog kroepoek. Nog een keer uitgelegd dat we nooit bestellen. Wederom was ze afgeleid en aan het lachen. Toen ik haar serieuze aandacht vroeg hing ze op. Nog nooit zo iets onprofessioneels meegemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Allereerst excuses dat we de witte rijst vergeten waren, we hadden aangeboden het na te bezorgen, maar u gaf aan geld terug te willen. We gaven aan dat de witte rijst bij het gerecht hoort en we geen geld kan retourneren. We hadden u aangebodenh de volgende keer u tegemoet te komen, maar u zei dat u eens in de paar jaar bij ons bestelt. Degene die u had gesproken was inderdaad een beetje afgeleid, ze kreeg van haar collega te horen dat het probleem al is opgelost, maar achteraf bleek dat het om een andere klant gaat. Hoe dan ook, onze welgemeende excuses voor de miscommunicatie.

Natasja van veggel
29 mei 2022

Altijd lekker eten, goed gevuld met vlees ipv alleen maar groentes. Vriendelijk personeel en ook een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia Den Brok
29 mei 2022

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
27 mei 2022
Hanneke Plugers
26 mei 2022

Zeer lekker eten.

B Prinssen
26 mei 2022

Het was lekker en warm en prima op tijd.

Maarten Bruin
26 mei 2022

Het was weer grandioos, zoals gewoonlijk. Heerlijk en keurig op tijd. Ik geef jullie geen 10 geen 11 maar een 12. Jullie blijven de beste voor mij. Met vriendelijke groet. M. Bruin De Stoutheuvel

van Vugt
24 mei 2022

Prima op tijd, heeft prima gesmaakt!

Karin Van Didden
23 mei 2022

Snel en lekker

G Maas
23 mei 2022

Binnen een half uur na bestelling bezorgd! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
22 mei 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Funke
22 mei 2022

Snel bezorgd, aardige bezorger, eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
21 mei 2022

Snelle levering en goede kwaliteit

Christel
19 mei 2022

Het eten was goed warm en lekker. Jammer dat de loempia niet zo goed gevuld was

Hvdc
19 mei 2022

Eten was lekker, maar we moesten wel lang wachten.

Jos Thomassen
16 mei 2022
A. van der Pasch
16 mei 2022

Keurig op tijd en o temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
14 mei 2022

Het was weer heerlijk

C van Rijt
13 mei 2022

Gewoon goed en lekker

Monique
9 mei 2022

Het was heerlijk. Alleen de maaltijdloempia was zompig,die heeft te lang in het bakje moeten wachten denk ik. dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Erg vervelend om te horen dat de maaltijd loempia niet naar wens was, de bezorgtijden waren i.v.m. moederdag langer dan normaal, daardoor zijn waarschijnlijk gefrituurde gerechten zompig geworden. Onze excuses daarvoor.

Kranenburg
8 mei 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten helaas waren de 10 mini loempia's vergeten. Maar toch erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teun Meijer
8 mei 2022

Snelle en aardige bezorger. Eten was prima en ruim voldoende. Enige minpuntje: de babi pangang mag naar onze smaak wel wat minder vette delen bevatten. De loempia speciaal is aanrader!

Hannie van der lee
8 mei 2022

Geweldig eten en goede bezorging

Danielle
5 mei 2022

Ik bestel met als tijdstip 18.00-18.15uur. Vervolgens staat de bezorger om 17.45uur voor de deur. Kan echt niet!!

Theresia en Christian
4 mei 2022

Complimenten voor aan de afspraak houden van de tijd van bezorging weer heerlijk gegeten!!!

V Noort
1 mei 2022

Vriendelijke nette bezorger,en eten was nog heel warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van de moosdijk
1 mei 2022

we vonden de kip kerrie niet naar kerrie smaken was een rare smaak .en er zat helemaal geen saus in beetje droog eigenlijk .heel jammer dit .wilde eigenlijk terug brengen maar had er geen tijd voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Onze kerriesaus bevat een vleugje limoen, waarschijnlijk is dat de oorzaak van een "andere" smaak dan wat u gewend bent.

Fungy LAm
27 april 2022

Erg fijn dat je nauwkeurig je kan zien wanneer je eten word bezorgd. Wij hebben weer lekker van genoten van jullie vers en lekkere eten. Tot gauw weer.

hellen van och
26 april 2022

zoals altijd het was weer heeeerlijk !!!

Hjmwillems@on.nl
26 april 2022

Prima! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. van der Pasch
25 april 2022

keurig op tijd en temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Veggel
24 april 2022

Altijd lekker!!!! En goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kranenburg
23 april 2022

Weer heerlijk gegeten en keurig op de afgesproken tijd gebracht.

Maarten Bruin
22 april 2022

Zoals we gewend zijn, het was weer geweldig. Hartelijk dank, en een fijn weekend voor het hele team. Gr. M. Bruin

Guus
22 april 2022
Karin
21 april 2022

Bestelling kwam eerder dan verwacht

Anja
21 april 2022

Top service snelle bezorging heerlijk en warm eten.

Van Boxtel
18 april 2022

Het was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmy
13 april 2022

Eten super zoals alrijd. Bezorger erg vriendelijk zoals altijd.

Margreet
12 april 2022

Heel lekker gegeten.

Staf
12 april 2022

Top

Esther
10 april 2022

Heerlijk eten en altijd exact op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie van der lee
9 april 2022

Geweldig eten en goede service precies op tijd

Jack Frerichs
6 april 2022

Prima gegeten , mooi op tijd .

Hendrik
1 april 2022

Er zat foe yung hai bij ipv tjap tjoy met varkensvlees... maar te laat in de avond om nog terug te bellen.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Het spijt ons zeer dat we een verkeerd gerecht hadden geleverd, de order is verkeerd aan de keuken doorgeven. Onze welgemeende excuses.

H meerts
1 april 2022

Het was weer heerlijk

Menno Tjoelker
30 maart 2022
Marian
30 maart 2022

Het was prima in orde, maar ik heb een vraag: met eten voor vier personen hebben wij toch genoeg aan één bak rijst. Hoe kan ik opgeven dat ik niet zo veel rijst wil. Ik vind het ook zonde om eten weg te gooien.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Beste Marian, Bedankt voor uw beoordeling, u kan bij het vakje "opmerkingen" melden dat u één bakje rijst wil i.p.v. twee.

V Leeuwaarden
30 maart 2022
C. Vugts
27 maart 2022

Saté Ajam (16) en Mihoen Goreng met kip (42) waren uitstekend van kwaliteit. Loempia Kip (12a) onvoldoende van kwaliteit, vulling van loempia was niet gaar, buitenzijde was op sommige plaatsen verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
26 maart 2022

Heerlijke smaken

Cor van de Ven
26 maart 2022

Prima kwaliteit en razendsnelle bezorging

Eveline
26 maart 2022

Ik heb al een aantal keren bij Nieuw Chyi Fong besteld en elke keer is het super lekker. De bezorgers zijn heel vriendelijk en geduldig.

hellen
24 maart 2022

snel geleverd en heerlijk het eten ,,, toppie

Erik dekker
24 maart 2022

Het was heerlijk vers en vegetarisch

Patrick
19 maart 2022
Jolanda
17 maart 2022

Het eten is altijd goed, maakt niet uit wat je besteld en smaakt heerlijk. Bezorger altijd op tijd en vriendelijk.

AJS
17 maart 2022

Goed

V Noort Ooijen
11 maart 2022

Sneller als verwacht en goed warm!! Dat is fijn

John lLioe-Anjie
11 maart 2022

Prima xxxxx

Kees de Leeuw
9 maart 2022

Helaas kwam de bestelling vertraagd aan, waardoor de loempia's slap waren geworden

Karin
8 maart 2022

Zoals altijd op tijd en heerlijk!!

John huygens
7 maart 2022
Robert
6 maart 2022

Smaakt prima, wordt wel steeds prijziger in vergelijking met andere chinees

Wim en Truus
5 maart 2022

Snel bezorgd eten lekker 😁🙏

Hannie van der lee
5 maart 2022

Wederom erg genoten van het heerlijk eten De bezorging was correct en precies op tijd

Anita
4 maart 2022

De temperatuur van de gerechten hadden een stuk warmer gekund. Laatste van de rij bestellingen???

C vd Laan
25 februari 2022

Beter kan niet.

Riet
24 februari 2022

Bezorging perfekt en we hebben heerlijk gegeten. Hartelijk bedankt.

Manon Wijnen
24 februari 2022

Super snelle bezorging (op donderdagavond) en heerlijk eten. Grote porties dus 2 x van kunnen genieten.

Greetje
24 februari 2022

Het was weer heerlijk, lekker verse gerechten, vlotte bezorging, altijd op tijd!!

Henk
23 februari 2022

Lekker. Op tijd!

Jos
21 februari 2022

Weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriaenssen
20 februari 2022

Helemaal top

Hannie van der lee
20 februari 2022

Geweldig eten goede verzorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
20 februari 2022

Hele snelle levering en lekker vers eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
20 februari 2022

Alles perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guus
20 februari 2022

Zoals gewoonlijk goed verzorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mano_badenbroek@hotmail
20 februari 2022

Lekker gegeten was als altijd heel goed

Hans
19 februari 2022

Kwaliteit van eten is prima en bezorger was vriendelijk.

Dirk
19 februari 2022

Prima gegeten. En het was precies klaar op het afgesproken tijdstip van afhalen

Ashley
18 februari 2022

Het was heerlijk!

Theo mugie
14 februari 2022

Zoals altijd goed snel en verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Badenbroek
14 februari 2022

Snelle levering en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
13 februari 2022

Makkelijk te bestellen via website. Geleverd op tijd afgesproken. Eten was heerlijk.

Maarten
12 februari 2022

Het was weer fantastisch lekker, zoals gewoonlijk, jullie krijgen van mij geen 10 geen 11 maar weer een 12. Ook een applaus voor de altijd vriendelijke bezorger, een super fijne vent. Ik wens het hele team een fijn weekend en blijf allemaal gezond. Met vriendelijke groet. Maarten

Jan
10 februari 2022

De Peking eend was rijk van smaak. Wat je noemt een eerlijk stuk vlees! Heerlijjk en perfect op tijd bezorgd.

Kranenburg
10 februari 2022

Heerlijk gegeten en precies op tijd afgeleverd. Kan niet beter.

Peter
6 februari 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Klein minpuntje(waarschijnlijk beetje verwend geraakt) bezorging duurde deze keer een uur, was de eerste keer. Voorheen altijd binnen +/- 20min.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
5 februari 2022
Moon
5 februari 2022

Eten was niet erg warm en de mini loempia's koud. Jammer, volgende keer beter.

Elly van Wolferen
31 januari 2022

Bijzonder goed, voor herhaling vatbaar!!!

Jacqueline
31 januari 2022

Heerlijk eten, beste Chinees Indisch restaurant in Noord Eindhoven. Correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrik
30 januari 2022
Mieke Rijken
30 januari 2022

Het was lekker en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmely
30 januari 2022

Vriendelijk bezorger en eten was zoals altijd weer super.

Fam. Van der Nat
30 januari 2022
Ton van Zantvoort
30 januari 2022

Wederom precies op tijd geleverd en het smaakte geweldig goed!

Paul
29 januari 2022

De bestelling was super snel geleverd letterlijk nog geen kwartier nadat ik besteld had! En gloeiend heet! Ik moest het echt even af laten koelen. Heerlijk. Lekkere babi pangang met witte rijst. Echt een aanrader, ik ga hier vaker bestellen.

Rob Bloks
28 januari 2022

Netjes optijd was de bestelling klaar. Eten was prima.

Rinus
27 januari 2022

Altijd lekker eten en een goede kwaliteit. Wij halen meestal af het is altijd op de afgesproken tijd klaar. SUPER

Kranenburg
22 januari 2022

Toppie levering, heerlijk eten, bestel regelmatig en is altijd goed

Willy de Greef
20 januari 2022

Was heel lekker, maar niet erg warm.

Leni van vreede
18 januari 2022
Maarten
18 januari 2022

Zoals gewoonlijk was het eten weer fantastisch, hartelijk bedankt en onze complimenten voor het keuken personeel. Ook de bezorger mijn hartelijke dank, is ook altijd zeer correct. Wij zijn blij met jullie. Gr. Maarten

Gerard
16 januari 2022

Zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otten
15 januari 2022
Hannie van der lee
15 januari 2022

Goed eten en goed verzorgd . De bezorging is goed geregeld mooi optijd

marc
14 januari 2022

Loempias speciaal besteld, smaak was ok maar korst was niet krokant zelfs taai.

Patrick
13 januari 2022
Fungy Lam
10 januari 2022

Snelle levering, bestelling was zoals opgeven, je word up to date gehouden wat erg fijn is.. Een vriendelijke bezorger. Wij laten wel vaker bezorgen en het kwaliteit is goed, lekker vers en erg lekker... Vooral de kip Chyi Fong proberen bestellen wij beteld deze zolang zij deze restaurant heb.. en das best aantal jaartjes nu weer ^^

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Super bedankt!! Heel veel liefs en een dikke knuffel.

Matthijs
9 januari 2022

De bestelde mini loempias waren niet echt warm en knapperig meer. De rest van de bestelde maaltijd was als gewoonlijk lekker en goed warm 😊 ook de afgesproken bezorgtijd is gehaald en de bezorger erg vriendelijk 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Neve
9 januari 2022
Rob
9 januari 2022
Mano
8 januari 2022

Het eten was er snel en goede service

Rob
6 januari 2022

Heerlijk gegeten zo als altijd

M Groothuis
5 januari 2022
Linda van Loon
4 januari 2022

Het eten was heel lekker. Fijne bezorging. Wij zijn zeker tevreden.

Robert
3 januari 2022

Zoals altijd goed vers, smaakvol en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louisa Pulles-Meulensteen
2 januari 2021

Goed afgeleverd,warm,heel netjes!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peer
2 januari 2021

Zoals altijd erg lekker, de babi pangang is bergen beter dan bij nieuw Chyi Fong.

Stijn
2 januari 2021

Heerlijk eten, nog heet bij aankomst, vriendelijke bezorger

Annemarie
1 januari 2021

Heerlijke gerechten en mooi op tijd bezorgd

Wilma Dekkers
1 januari 2021

Mooi op tijd ! Lekker warm en heerlijk !

Sanders
1 januari 2021
Anne Marieke
29 december 2021

Het eten was super lekker, goed warm en op tijd bezorgd door een hele aardige bezorger😀

Vervest
29 december 2021

Nette dame bracht het eten lekker warm. Zoals altijd was het weer lekker

Tanja
29 december 2021

Zeer lekker eten. Goed heet. Makkelijk te bestellen en op tijd klaar. We rijden speciaal vanuit Geldrop naar dit restaurant in Eindhoven ivm de goede smaak van het eten. Eten was nog goed warm bij thuiskomst

Nannings
27 december 2021

Prima op.tijd Heerlijk gegeten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den hurk
26 december 2021

Eten was goed, Alleen besteld voor 17.45 en om 18.00 was het nog niet klaar.

Maik Tielen
26 december 2021

Eten was prima verzorgd en smaakte heerlijk. Bezorging was besteld om ca. 17:30 uur. Werd echter al om 16:30 uur bezorgd, waardoor we uiteindelijk het diner opnieuw in de magnetron moesten opwarmen. Een minpuntje dus. Had beter wat te laat kunnen komen. Hadden we meteen kunnen eten, zonder op te warmen, maar... kwaliteit maaltijd was goed.

Willy de Greef
26 december 2021

Wij hadden in de middag al besteld om het eten te brengen tussen 18.00 en 18.15. Het was er al om 17.25. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Beste Willy, Wegens kerst is het drukker dan een normale zondag en omdat bijna iedereen rond 18.00 uur hun bestelling bezorgd wil hebben, is het voor ons zeer moeilijk om precies op de gevraagde tijd te bezorgen. De volgende keer zullen we extra erop letten. Excuses voor het ongemak.

F&S
26 december 2021

Heerlijk en snel. Al jaren goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
26 december 2021

Om 1800u / 18.15u wilde we het bezorgd hebben. Om 17.40u was het eten er al , normaal gesproken niet erg.....nu kwam het niet echt uit. De gepaneerde garnalen en de gebakken banaan waren lauw en taai. Normaal altijd 10 punten ...nu ff niet.

Fam. Van der Nat
25 december 2021

Om 18.58 uur kregen we een mail dat het eten onderweg zou zijn. Om 19.55 uur was het eten er nog niet. We hebben gebeld en er was een fout gemaakt, waardoor het eten niet was meegenomen door een bezorger. Uiteindelijk goed opgelost met de excuses van het restaurant en de bezorger. 2 gratis blikjes frisdrank er bij gekregen. Helemaal top!!

de weijer
25 december 2021

Heerlijk gegeten op 1e kerstdag. Bezorger was er op de afgesproken tijd en het eten was goed warm toppie

M Engelman
25 december 2021
Martin Grielis
25 december 2021

Overzichtelijke bestellijst en eenvoudige betaling. Bezorging stipt op tijd en goed warm. Perfecte smaakvolle en witte bami. Mooie en redelijk magere babi-pangang. Ruime hoeveelheid Fou Yong Hai met afzonderlijke saus.Ruime porties chinees eten zoals het behoort te zijn.

Frank Kaptein
23 december 2021

Ze blijven met constante goede kwaliteit onze afhaalmaaltijden bereiden. Keurig op tijd klaar. De loempia speciaal is een aanrader.

Karin
18 december 2021

Zoals altijd, mooi op tijd, lekker en warm!

Mark Seesink
17 december 2021
Hannie.vanderlee@upcmail.nl
17 december 2021

Geweldig geholpen en lekker gegeten een aanrader

Eckenbach
17 december 2021

Na tip van kennis hier voor het eerst afgehaald het eten was heerlijk en de tomatensoep was ook erg lekker

Vd Dungen
17 december 2021

Zoals altijd perfect en een goede service

Michel Savonije
16 december 2021

Vandaag voor de eerste keer besteld. Mooi op tijd gebracht. We hebben lekker gegeten. Niks mis mee. Volgende keer weer bestellen.

Moob
16 december 2021
M engelman
14 december 2021

Weer heerlijk gegeten! Goed gekruid!

Jules
12 december 2021
B.L.
10 december 2021

Super combinatie menu, het was lekker!

jan van de Westelaken
9 december 2021

Mooi op tijd en nog lekker warm, bedankt en tot de volgende keer Jan

Van lieshout
8 december 2021

Onze 1e online foodbestelling ooit. Maaaar ….. het was goed, het eten heerlijk en nog heet. Niet bestellen bij Uber eats en zo, dan blijft het geld waar het hoort, nl bij een goede Chinees.

Iris
7 december 2021

Altijd lekker en bezorging op afgesproken tijd!! Voor ons de beste!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Kantelberg
6 december 2021

Fantastische service. Eten was heel erg lekker. Precies op afgesproken tijd afgeleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jongh Wim
5 december 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus van de pol
5 december 2021

Alles was prima Ook de snelle bezorging

M. Bruin
4 december 2021

Hartelijk dank voor weer het heerlijke eten, we hebben genoten. Het was zoals gewoonlijk weer een culinair hoogstandje. Onze complimenten voor jullie kok, maar ook voor de bezorger, keurig netjes afgeleverd en op tijd, zoals gewoonlijk. Ik wens het hele team van newchyifong, een heel fijn weekend toe, en blijf gezond fijne mensen. Gr. Maarten Bruin

V Noort
4 december 2021

Heerlijk warm en vers!!

Arjan
3 december 2021

Wel lekker. Goeie babi pangpang, maar gegeten met kut gezelschap. Al met al wel positief. Haje

Hil
3 december 2021
Brenda
1 december 2021

Heel lekker en warm. De bestelling was mooi op tijd

Hannie.vanderlee@upcmail.nl
29 november 2021

Was jammer dat we maar een bak mihoen hadden heb er twee besteld dus dat was niet genoeg.De kwaliteit was geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Beste Hannie, We doen 2 x mihoen in één groot bakje. Mocht u dat niet willen dan kan u ook bij opmerkingen vermelden dat u de mihoen apart verpakt wil hebben.

Rob
28 november 2021

Heerlijk eten! En zoals altijd op de afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijken
28 november 2021

Geen opmerkingen, gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
28 november 2021

Heerlijk! Vlot bezorgd en goed warm

Sabine
25 november 2021

Jammer dat als je een Bami loempia besteld dat er geen bami in zit maar er alleen groenten in zit..

Reactie van Nieuw Chyi Fong

Beste Sabine, Bedankt voor uw review, we hebben uw wensen niet door gekregen. Normaal gesproken hebben we geen bami loempia in onze kaart. Maar als u dat wenst kunnen we altijd kijken of we dat kunnen maken.

Marjolein
25 november 2021

Altijd lekker en warm eten en een aardige bezorger... top

anton
22 november 2021
Jan
17 november 2021

High quality food, an elaborate menu and perfect service. Moderate prices too.

Inge
15 november 2021

Goede website en communicatie over bezorging. Wat wel jammer is is dat als je geen witte rijst kiest maar een ander bijgerecht dat je dan moet bijbetalen. Maak het gerecht dan gewoon wat duurder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guus Kauffeld
13 november 2021
Roland Boersma
13 november 2021

We hadden het maand menu. Alles smaakte meer dan prima en de porties zijn TOP. De bestelling kwam iets later dan aangegeven, maar daar werd netjes over gebeld. Helemaal TOP DUS!!

RIANNE Zuijderduin
12 november 2021
Maarten
12 november 2021

Het eten was weer zo heerlijk, jullie zijn gewoon de beste van Eindhoven. Een dikke 10 Met vriendelijke groet, en ik wens het hele team een heel fijn weekend toe en blijf allemaal gezond!!! Maarten.

Karin
9 november 2021

Zoals altijd: prima!

Karin
8 november 2021

Ik bestel vaak en altijd bij jullie altijd goed en lekker maar waar ik een hekel aan heb is koud eten dat ben ik niet gewend van jullie sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
6 november 2021
Henk E
4 november 2021

Op tijd bezorgd. Goed op temperatuur en smaak. Beetje jammer dat de grote kroepoek vellen in brokken in het zakje zat.

Suus
3 november 2021

Ik bestelde Ossenhaas in pittige knoflooksaus Zoals altijd was het weer overheerlijk!

H.Rooymans
2 november 2021

Omdat we telefonisch niet konden bestellen nu laten bezorgen. Maar dat duurt véél te lang. Dat doen we niet meer! Mochten we een volgende keer jullie niet kunnen bereiken dan wordt er naar een ander gegaan!

Silvia Den Brok
2 november 2021

Heerlijk zoals altijd👍☺️

ilma
1 november 2021
Pierre Cluitmans
1 november 2021
Familie Cuypers
29 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer top! Wel jammer dat de tjap tjoy niet was bijgevoegd, maar kan gebeuren :-)

Micha
26 oktober 2021

Zoals altijd weer erg lekker!

Eric
25 oktober 2021

Wederom prima

Patrick Vermeulen
23 oktober 2021

Erg lekker

Guus Kauffeld
23 oktober 2021

Goed van smaak, hoeveelheid en bezorging.

Silvia Den Brok
20 oktober 2021

Super lekker zoals altijd en vlug gebracht

Van de Kamp
18 oktober 2021

Delicious food, elaborate choice, very attentive and helpful personnel.

Jos Thomassen
17 oktober 2021
Marjolène
15 oktober 2021

Zoals altijd erg lekker

Greetje Bijsterveld
13 oktober 2021

Eten was heel erg lekker, en ook warm!!!

anton
13 oktober 2021

Babi Pangang was erg lekker

John
9 oktober 2021

Prima 10pnt

Guus Kauffeld
6 oktober 2021
Sil
6 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd👍😊

laanvanexkart 89
4 oktober 2021

van genoten. zowel smaak, samenstelling en temperatuur👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
4 oktober 2021

We hadden weer eens zin in wat Chinees. Hup wat via de site besteld en wachten maar. Uiteindelijk kwam het eten een kwartiertje eerder als de afgesproken tijd, maar zoals altijd weer, GOEDE kwaliteit!! Misschien wat duurder dan een ander restaurant, maar gezien de GOEDE kwaliteit, mag dat ook wel. Tot een volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton Stephan
2 oktober 2021
HJ
2 oktober 2021

Bami was niet goed doorgewarmd. Binnenin nog ijskoud. Snakte wel goed na zelf opwarmen

Pedro
1 oktober 2021

Bezorg dame super vriendelijk. Helaas bestelling niet volledig. Kwaliteit prima!

Willy de Greef
30 september 2021
RIANNE Zuijderduin
30 september 2021

het menu was goed maar loempia was muf niet lekker jammer niet gewent van jullie rianne

Karin
29 september 2021
Marjolein
29 september 2021

T was weer heerlijk....goed warm en fijne bezorger. Al 25 jaar ons favoriete restaurant

Hans
26 september 2021
Jos van Loon
26 september 2021

Altijd goed!

Ad Wuijts
24 september 2021

Lekker, op tijd bezorgd, veel keuze van gerechten

Fam. Cuypers
24 september 2021

Zoals altijd: heerlijk!

Jos Thomassen
24 september 2021
Hans
20 september 2021

Heerlijk eten, snelle levering

Heerlijk gegeten!
19 september 2021
Lamers
19 september 2021

Alles prima verlopen heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bogmans
19 september 2021

Was weer super lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
18 september 2021
E.J.H.W. Lepelaars
16 september 2021

Mooi op tijd, nog goed warm, smakelijk maaltijd gehad

Riek Niessen van den Berg
13 september 2021

Ben tevreden over bestelling en het bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 september 2021
Visser
12 september 2021

Eten was heerlijk. Alleen jammer dat de kroepoek ontbrak. Mvg.

Thea
11 september 2021

Het eten was zeer goed en de bezorging precies op tijd. Complimenten aan de kok en de bezorger.

Olga
11 september 2021

Kip in ketjap saus besteld maar kip in kerrie saus gekregen

Emmy
11 september 2021

Beste van Eindhoven. In jullie vacantie een ander restaurant geprobeerd maar dat nooit meer!! Snelle bezorging en goed eten en ruime porties.

Eduard Badenbroek
10 september 2021

Was op tijd hier. En het was lekker

John
10 september 2021
Margreet
9 september 2021

Heerlijk gegeten. Onze favoriete chinees.

Rooymans
6 september 2021

Halen al jaren Chinees eten bij new Chili gong en hebben dan ook een klantenkaart. Nu even geen auto maar toch zin in Chinees eten. Zou fijn zijn als de klantenkaart gekoppeld kan worden met de opgebouwde punten van de online bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
5 september 2021

Heerlijk warm en snel bezorgd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Dungen
4 september 2021

Zoals altijd weer goede service, kwaliteit en bezorging!

Fam. Bijsterveld
30 augustus 2021

Heerlijke kiploempia!! Ook de wantansoep was overheerlijk met volop groente. Dit was de 1e keer, maar zeker niet de laatste!! Heel erg tevreden.

de Jongh Wim
29 augustus 2021

Ook na de vakantie nog steeds geweldig Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leni van vreede
29 augustus 2021

Keurig bezorgd en netjes op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. S.
29 augustus 2021
Stefan
27 augustus 2021

Lekker en snel

Alex
27 augustus 2021

Goed en lekker eten optijd bezorgd tegen een redelijke prijs. Ik hier meerdere keren besteld en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Mark F
9 augustus 2021

Om 12.00uur besteld en mooi op einde van de middag bezorgd. Je betaald niet te veel voor de kwaliteit die je krijgt. Misschien dat er meer vlees in de loempia mag maar voor de rest was het goed! Klein minpuntje: De bezorgkosten mogen boven een bepaald bedrag (35 euro) er wel af. Bij een volgende keer Chinees te willen gaan eten dan weten wij wel jullie te vinden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefje
8 augustus 2021

Super snel geleverd en het was lekker. Jammer dat de tijd van bezorging niet correspondeerde met de levertijd, die wel veel vroeger was en wat ik persoonlijk fijn vond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Davy Machielsen
7 augustus 2021

Eten was heerlijk, ook super snel bezorgd. Nu voor de tweede keer hier besteld en we zijn erg tevreden. Vooral de loempia’s speciaal en de babi pangang smaken heel erg goed!

Monique
4 augustus 2021

Superlekker

Peer Jaspers
3 augustus 2021

Via website besteld, netjes op tijd af kunnen halen. En uiteraard lekker gegeten. Beste Chinees restaurant in de omgeving.

de Jongh Wim
1 augustus 2021

Kan niet beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.H.
1 augustus 2021

Gerechten zijn goed warm. Kwaliteit is prima. Werd op de afgesproken tijd gebracht! Weer aan de verwachtingen voldaan.

Ell Bastings Merkelbach
31 juli 2021

Geen verbeterpunten, altijd lekker!

Van der made
30 juli 2021

Netjes op tijd klaar en goed warm Goed op smaak Dus ik ga hier vaker bestellen

ILI
30 juli 2021

Het was super snle klaar en lekker net als altijd. Dankjewel 💯

Theresia en Christian
29 juli 2021

Op tijd bezorging vriendelijk en smakelijk gegeten mijn complimenten aan de kok

Linda van Hooff
28 juli 2021
Fransien
25 juli 2021

Het was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette
25 juli 2021

Wij bestellen hier geregeld. Heerlijke gerechten en de bezorging is altijd op tijd. Temperatuur van het eten is ook goed. Kortom een aanrader.

Leo Brons
22 juli 2021
Blokdijk
22 juli 2021
Joost
21 juli 2021

Weer heel lekker en stipt. Top!

Lotte van den Hurk
21 juli 2021

Hoi! Ik vond het niet zo lekker als de vorige keer. Toen was het vlees malser.