Beoordelingen van Nieuw Chyi Fong Eindhoven

Recente recensies van Nieuw Chyi Fong Eindhoven

5 sterren na 514 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed warm nog - alles lekker klaar gemaakt en precies op tijd bezorgd!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere rijstafels met smaakvolle gerechten en goed bevrijd. Ons enige min is dat de bank pangang naar onze smaak net wat te hard gebakken was.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd maakte de verjaardag toch weer speciaal

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer lekker en vers!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was veel te weinig en bijna koud. Niet voor 3 personen.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste, U had keuzemenu besteld en was na bereiding meteen naar u bezorgd., Qua bezorging zou het perfect op tijd en warm tot heet moeten ziin. Bij de meeste klanten kunnen ze met een keuzemenu 2 dagen van eten. Graag willen we met u in contact komen om uw bevindingen te bespreken wij nemen uw klacht zeer serieus. Nieuw chyi Fong

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker eten echt een aanrader 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ok prima goed zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben erg genoten van het eten. Het was erg lekker

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi pangang van spek was heerlijk!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker alles goed warm !!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd stond de bestelling ingepakt klaar. De kwaliteit van de gerechten was erg goed. Een aanrader om vaker te bestellen.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen een vraag heb nu voor ruim 80 euro besteld maar krijg je geen stempels bij bestelling

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten... prima prijs kwaliteit

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd en heerlijk eten wederom!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker,goed warm en zo bezorgd

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was precies op tijd, goed op smaak en ook meer dan genoeg. Het werd geleverd in een leuke tas en netjes verpakt in bakjes en papier ! Wederom heerlijk gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering en als ze iets niet begrijpen bij een opmerking bellen ze je netjes op en eten is ook lekker verschillende smaken top

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer uitstekend

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zeker qua prijs/kwaliteit!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en ruim voldoende. Vlotte bezorging.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling hier vandaag gedaan en heb heerlijk gegeten! We hadden maandmenu voor 2 personen besteld en nog wat extra saté en pisang goreng en hebben hier met zijn 3en heerlijk van gegeten! Een tip wellicht; serveer ook wat kroepoek bij de menu's, deze misten we een beetje. Maar verder heerlijk gegeten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, en heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groenten vond ik lekker, knapperig en een goede smaak. De ossenhaas heerlijk mals, maar de saus vond ik te zout. Ik heb vele jaren in Hongkong en Taiwan gewoond en daar was de saus beter naar mijn smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het eten niks aan te merken. Bezorgen was prima alleen hadden we 17.30 gevraagd maar werd al om 17.10 bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk. Alleen de kerrie driekhoekjes hadden iets langer gebakken mogen worden. Waren niet krokant.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak wat bij de Nasi. Volgens het internet menu zou er bij no. 27 geroosterd vsrkensvlees zitten. Maar dat ontbrak.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Koenen, De Cha sieuw (geroosterd vlees) is in fijne blokjes gesneden en door de nasi heen gebakken. Misschien is dat niet opgevallen, maar het geeft wel een waanzinnige smaak. We hebben bewust het vlees in fijne blokjes gesneden omdat de structuur van het geheel beter is. Mocht u iets grover gesneden vlees willen dan kunt u bij opmerkingen aangeven.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

nasi met foehai en kip besteld maar alleen nasi met foehai gekregen dus geen kip.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Hans U had foe Yong Hai met kip besteld, kipfilet zou door het eiergerecht moeten zitten. Maar wij hebben waarschijnlijk een vergissing gemaakt en zijn vergeten de kipfilet door de foe Yong Hai te doen. Onze excuses daarvoor. Het wordt de volgende keer goedgemaakt!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi met groenten en kip was geweldig lekker, en van goede kwaliteit, Vlot en correct bezorgd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en perfect op tijd bezorgd

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer uitstekend eten van Nieuw Chyi Fong! Vriendelijke mensen en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en op tijd bezorgd. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en mooi op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal perfect geregeld, iedereen vond het lekker, en zag er goed uit, we gaan het zeker aanraden bij anderen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en het wordt altijd goed warm geleverd

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd:Prima!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste en lekkerste chinees van eindhoven

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte smaak, mooie porties en alles goed geregeld.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten weer. bezorging was 25 min later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange bezorgtijd van 1 uur en een kwartier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was kwalitatief meer dan goed. Bezorger mooi op tijd en zeer vriendelijk

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, prima op afgesproken tijd bezorgd , tevreden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker,ondanks dat er aangegeven werd dat het een uur zou duren, was de bestelling er in een half uur

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel gebracht!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer goed en lekker

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke loempia’s Niet te vet en goed gevuld

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben de zeer goede kwaliteit van dit restaurant al heel lang gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn beter gewend van Chyi fong

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten, bij levering nog steeds op goede temperatuur en op tijd geleverd. Zeker te weten dat wij nog vaker gaan bestellen. Ga zo door.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden besteld en laten bezorgen rond een bepaald tijdstip. Er werd gebeld dat het iets later werd. Keurig! Eten is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinese restaurant. Alles heerlijk mals en goed bereid

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd bezorgd en was goed warm en heerlijk van smaak.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enn kwartier te vroeg bezorgd kan vervelend zijn ivm warm houden. Liever op tijd of iets later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je mag de 4 gerechten in 4 aparte bekjes bezorgen en niet zo vol in 2 verdeelde bakken. Het is uitgelekt in de zak en opscheppen is lastig. Een klein tipJe voor de volgende keer ! Verder was de smaak super

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals gewoonlijk. De aflevertijd, de kwaliteit en smaak van de producten tot de vriendelijke man die alles netjes op tijd komt afleveren. Wij bestellen hier graag en regelmatig.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed; jammer dat het niet op de afgesproken tijd werd bezorgd! Men was te laat!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was super maar ik had kroepoek besteld en betaald maar niet gekregen

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, eten was goed warm, fijn dat de loempia's goed verpakt waren (een normaal een op verzoek vegetarisch). Heerlijk gegeten, echt een aanrader !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed zoals altijd.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en erg lekker eten!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed warm en op tijd bezorgd.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd gebracht. Tol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer voortreffelijk. Alleen de bezorging was deze keer wat minder. We kregen een mail dat de bestelling was ontvangen. Daarna kregen we een mail om 17.45 uur dat het eten onderweg was. De n 18.45 uur hadden we nog niets ontvangen. We hebben toen gebeld dat ze onderweg waren. Om 19.00 uur kwamen ze toen gelukkig nog wel warm. Dit zijn we niet gewend.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Allereerst bedankt voor uw bestelling. U heeft helemaal gelijk het duurde allemaal te lang, onze welgemeende excuses. Een klant had een verkeerde adres doorgegeven daardoor was onze bezorger totaal de ander kant opgestuurd. Alle bestellingen liepen vertraging op. Bedankt voor uw begrip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al ruim een jaar bestel ik bij hun en het is nog nooit tegengevallen behalve gisteren. En dat viel ons tegen want dat zijn we zeker niet gewend bij hun. Ik denk dat het een opstart probleem van terug van vakantie is. Wij bestellen zeker weer de volgende keer bij hun.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van top kwaliteit. Heerlijk verse producten van goede kwaliteit voor een goede prijs. Het vlees was lekker mals en de loempia's waren echt heerlijk rijk gevuld. Ook het ei was goed in balans. Niet te veel saus! Echt top! Ga zo door!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ver voor de gestelde tijd geleverd en heerlijke gerechten met verse ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en mooi optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren smakelijk en mooi op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer voornaam gloeiend heet was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, bestellen graag hier.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten Maar de bezorging tijd mag iets korter!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat wederom adjar bij de pangang zat terwijl we duidelijk hadden aangegeven dat we dit niet wilden. Verder was het prima en lekker en mooi op tijd.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces op website werkt simpel en doeltreffend. Eten werd snel bezorgd (contactloos). Zoals altijd hoeveelheid en smaak van eten meer dan prima. Opvallend is dat ondanks dat wij niet heel dichtbij wonen het eten nog erg heet was. TOP!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de keuken en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste k eer online besteld is goed gelukt alles op tijd klaar erg makkelijk

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte prima. Bezorging precies op tijd. Eén minpuntje: wij hadden ook voor een bejaarde buurvrouw bestelt, maar de nasi was in 1 in plaats van 2 bakjes geleverd. Dat is niet fijn om bij haar af te leveren. Dan lijkt het net alsof wij nasi eruit gehaald hebben. Verder prima.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Ton, Excuses voor het ongemak, inderdaad 2 nasi wordt in een groot bakje gedaan. U kan de volgende keer ook bij opmerkingen erbij zetten dat u alle nasi/bami of witte rijst apart wil hebben. Bedankt voor uw 5 🌟 beoordeling.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed warm/heet bezorgd. Netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Al met al top 👍

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en vlugge bezorging... Kan het iedereen aanraden..

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker gegeten mager vlees goede babipang in een woord geweldig

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren lang een prima afhaal restaurant. Bestellen via de website is helemaal top.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

L.S. Het eten was zeker niet naar behoren. Was niet echt vers had ik de indruk. Wil de oudere dame sparen, daarom mijn late reactie. Ik ga er van uit dat het de volgende keer beter zal zijn zoals gewoonlijk. Wens u een fijne dag. Groeten, Arthur van Gansewinkel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten erg zout, verder prima

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Hans, Excuses dat het eten te zout was, wij gaan er voortaan beter op letten. Bedankt voor uw beoordeling!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en exact op tijd.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakt goed. Prijs is ook wel oke

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer !

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke chinese rijsttafel voor 2 personen besteld... dit is de beste Chinees die wij kennen...

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd Goed warm Heerlijk zoals altijd

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De mihoen was niet zoals we gewend zijn, minder vers en minder groenten. Jammer!

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Paul, Erg vervelend dat de mihoen niet naar wens was geweest, misschien heeft onze chef iets te weinig groenten in de mihoen gedaan waardoor u het knapperige minder heeft ervaren en dus minder vers vindt. Het was onze eerste dag na onze korte vakantie, alles was vers binnengekomen en bereidt. Desalniettemin gaan we dit de volgende keer goed maken.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn al vele jaren jullie klant en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de gerechten. Sinds we verhuisd zijn laten we het bezorgen. Die is altijd keurig op tijd en de bezorgers uiterst vriendelijk. Houden zo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten meer als voldoende en snelle levering.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ik vind het raar dat je 25 cent extra moet betalen als je vooraf betaald en niets als je pint in het restaurant

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Hans, Wij begrijpen de verwarring, het verschil ligt o.a. aan de transactie kosten die de bank hanteert.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heel goed van smaak

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima verzorgd

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topper!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super perfect

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, zal dit vaker doen

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en lekker van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van de maaltijd - zeer goede kwaliteit - Goede service en netjes tijdig gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van prima kwaliteit en de bezorging was goed op tijd. Heeft ons goed gesmaakt. Wij zullen best wel vaker bestellen en laten bezorgen. Ga zo door.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super! Heel lekker, vers en warm

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon lekker en precies genoeg

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig en de bezorging ook buitengewoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heetlijk en veel. We kunnen er nu nog tweemasal van eten. Bedankt

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed beste Chinees van Eindhoven 😁👌🏽. Kwaliteit is perfect

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd, bijzonder smakelijk

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan de te verwachte tijd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd / warm en zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijke kwaliteit. Helaas wel een Portie Bamie vergeten. Al hadden we toch meer als genoeg.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De levering was zelfs 20 minuten eerder dan bevestigd was. Goede service en smaak van producten.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op de afgesproken tijd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en word goed warm/heet bezorgd. Ook leuke acties

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en het was weer top

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kei goed en vlug lekker warm ga zo door 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed warm Vriendelijk vrouw die het kwam bezorgen. Vondt alleen de hoeveelheid voor 2 personen een beetje tegenvallen. Verder was alles ok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. De bestelling stond al klaar en was goed warm/heet. Ga zo door.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was niet lekker als normaal, het zag er en smaakte oud. Normaal is het altijd goed.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect zoals altijd. En de bezorging was zeer snel.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zal hier zeker vaker gaan bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, lekker en op temperatuur!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat te weinig vlees in mijn bestelling van de nasi, helaas.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en goede hoeveelheid

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Is altijd erg lekker.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ik had een Indonesische rijsttafel besteld, ik zelf zou graag iets meer groenten en iets minder vlees hebben

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk uitstekend lekker en heet geleverd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Je krijgt weinig nasi ondanks je hier €1,- voor moet bij betalen. Niet toevallig 2 weken terug ook al weinig nasi, bij een combinatie menu snap je dat nog maar als je 1 gerecht besteld mag je hier ook een grote bak nasi-bami of rijst bij verwacht.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Rolf, U had 1 gerecht besteld daar hoort normaal gesproken een laag bakje witte rijst bij. Daar hoeft u niets extra voor bij te betalen. Maar als u i.p.v. witte rijst iets anders wilt, bijvoorbeeld nasi of bami dan komt er 1 euro bij. Maar de hoeveelheid blijft hetzelfde. Dus laag bakje blijft een laag bakje. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. Mocht het nog niet duidelijk zijn dan horen wij dat graag.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en op tijd klaar voor het ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes op tijd thuis bezorgd

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 gerechten besteld: - loempia, die was rijk gevuld, knapperige korst. Heerlijk! - Nasi Tjap Wui. Was ook goed gevuld met verse groenten, verschillende veessoorten en voldoende garnalen. Echt zoals het hoort.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, op tijd en lekker warm!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Drie dagen nadat ik een bestelling heb gedaan, heb ik weer besteld. Top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer als altijd snel en goed geregeld. Top restaurant ga zo door!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, super snel bezorgd.en een leuke attentie erbij i.v.m. moedsrdag. Super! Een echte aanrader 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren enthousiast over de kwaliteit en de maaltjd was nog lekker heet. Ga zo door!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed kwaliteit

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 😋

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uiterst tevreden over het bestelde , tevens over de manier waarop het afhalen geregeld is.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mihoen special, saté en loempia. Zeer tevreden ook over de beorging. Dr werd goed gehouden aan de coronaregels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, saus zat dit keer appart van de koe low yuk. Alleen zaten de mini loempia’s niet bij de bestelling? En hebben hier toch bijna €5 voor betaald.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Maurice, Het spijt ons dat we de loempia's waren vergeten, dit wordt de volgende keer goed gemaakt.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed en het eten was lekker. Voor herhaling vatbaat.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even lekker als altijd en snel bezorgd. Klantvriendelijke bezorger. Toppie

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,en netjes op tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

op tijd, en smaakt heerlijk. Goeie porties

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten bestelling op tijd klaar goed restaurant

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de online bestelversie, snelheid van bezorgen en kwaliteit van het eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als vanouds goed. Bezorging ook prima en snel (contactloos). Jammer dat ik bij een combimenu geen sate ajam kan kiezen (alleen sate babi) Los bijbestellen kan natuurlijk wel.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren genieten we van alle heerlijke gerechten. De bezorging was snel. En ik hoop dan ook dat Nieuw Chyi Fong de crisis goed door komt. We wensen u veel sterkte en hopen dat uw zaak weer snel open mag.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Wij zijn enorm blij om te horen dat u tevreden bent over onze kwaliteit en service. Met elkaar komen we zeker goed door deze crisis heen. Dank u wel voor alles. Wij wensen u een hele goede gezondheid toe!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bamie rammes is zeer goed van smaak, en ook de (mega groot) loempia van het huis is exclusief lekker en Is goed gevuld !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keurig op tijd bezorgd en net zo warm als zou ik het zelf afgehaald hebben :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke maaltijden Goede service ,zowel voor het afhalen als bezorgen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even goed , lekker en op tijd.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben blij dat er zo'n goede Chinees in de buurt zit. De bezorger is ook een topper.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn moeder doe ik altijd een bestel op zondag, bij de voor haar vertrouwde “Nieuw Chyi Fong”. De bezorger is heel correct, en doet altijd nog even de groetjes aan Oma. Erg leuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd lekker en goed van jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het heel lekker maar wat weinig , zeker voor 3 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer herrlijk gegeten , en echt ruim voldoende 👍een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd! En lekker gegeten! 👍👍👍

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm bezorgd!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer super lekker. Ik heb erg genoten en ik vind het gerecht met knapperige groenten, kip en cashewnoten ook heel erg lekker. Dat had ik nog nooit gegeten.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten nog goed heet. Erg lekker. Mijn favoriete Chinese restaurant.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor beiden 5 sterren! De kwaliteit kennen we al lang, maar voor het eerst hebben we gebruik gemaakt van de thuisbreng service. Perfect en punctueel! We kunnen niet anders zeggen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig komen zeker terug

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen is corona proof !! smaakt heerlijk en vriendelijke mensen.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst correcte en snelle bezorging en hele goede kwaliteit.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, we misten alleen het tweede bakje bami wat we besteld hadden, wel voor betaald overigens. Jammer.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze complimenten voor de manier waarop u het afhalen hebt georganiseerd. En zoals altijd smaakte het eten weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en lekker

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Houd aan de gemaakte afspraken Goede service Wordt vaak eerder bezorgd als de verwachte bezorgtijd Complimenten 👍

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk gegeten en prima kwaliteit. Fijn dat het via de website besteld kan worden. Bij het ophalen staat alles al klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond op de afgesproken tijd klaar en het eten was prima!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Chinees altijd goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super deze mogelijkheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Goed warm en prima verzorgd. Zelfs nog een paar pepermuntjes en een gelukskoekje er bij.😊 Bezorging was snel en prima de social distance toegepast!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfekt in orde. Bestelling was snel geleverd.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld en natuurlijk kwaliteit als vanouds, mijn complimenten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan voldoende, goed warm en bezorging met een glimlach!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten top 👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen / halen graag bij het lekkerste Chinese restaurant in noord -Eindhoven!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , meer dan genoeg per maaltijd, dit gaan we vaker doen 👍

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekker en goede kwaliteit en op tijd!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn deze service, goede en snelle levering.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, eten prima qualiteit, meer als voldoende

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen enkele klacht, noch over de kwaliteit, noch over de bezorging van de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté saus waren ze vergeten en dat is de eerste keer in de 15 jaar dat wij daar komen dat ze iets zijn vergeten.... gebeld en binnen 5 minuten waren ze er weer met de saté saus.... super service... en super lekker eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al jaren klant bij Nieuw Chyi Fong en nog altijd zeer tevreden, echt top een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supernetjes bezorgd binnen de aangegeven tijd

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, jammer dat als je bij de opmerkingen zet dat je bij de koe low yuk de saus appart wilt en je deze ook nog extra erbij besteld ze dan toch de saus erover heen doen. Zaten wel 4 losse balletjes in een zakje, maar de bak die we extra hadden besteld zat de saus erover? Ipv appart.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Maurice, Het was verkeerd begrepen, wij hadden alleen de koe low yuk van de een persoons maaltijd de saus apart gedaan. Bij de rijsttafel hadden wij inderdaad bij de koe low yuk, de saus overheen gedaan. Excuses daarvoor. Volgende keer gaan we daar extra op letten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ossenhaas gerecht en prima op tijd op Coronawijze bezorgd, TOP! Fijn dat het nog kan in deze tijden, wens team Chi Fong alle succes 👍🏻

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Jolanda, Bedankt voor uw beoordeling. Uw woorden doet ons goed! Tot de volgende keer!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complementen voor de pekingeend

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en goede tijdsaanduiding. Vriendelijke mensen.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik online besteld heb bij Nieuw Chyi Fong. Een zachte tijd voor levering aangegeven en de bezorging was precies op tijd. Het eten was, zoals gebruikelijk, erg goed

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een extra nasi besteld maar zat geen ham en ei op!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat, terwijl we ruim opntijd besteld hadden. Loempia's zijn goed gevuld, maar niet geschikt om te laten bezorgen, waren slap. Rest van de bestelling was prima.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk snel en erg lekker

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig Lieve mensen altijd die het brengen en eten warm en lekker

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en smaak van alle ingredienten. Wel teveel saus in het algemeen.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd netjes en zeer warm op tijd geleverd. Alle gerechten zijn erg lekker en netjes klaargemaakt. Al vele jaren een constante top kwaliteit!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit met een goede prijs!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker goed verzorgd 1 min putje de loempia,s waren lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met zoon en schoondochter. Op tijd bezorgd, lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed vers en smakelijk

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer, goed bevallen. Op de afgesproken tijd en goed warm, alsof ik het zelf heb gehaald. Kwaliteit zoals ik gewend ben, kom er al jaren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel goed. Goed Warm. En lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt,warm en vriendelijke bezorger

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig lekker en snel bezorgd en heerlijk warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel makkelijk, alles was zeer goed te vinden. Bezorging was perfect op tijd, en het eten was nog goed warm, kortom heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarisch maaltijd

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ! En stellen het zeker op prijs dat het op het voorkeur moment bezorgd word!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de babi pangang veel te scherp en saus fou yong hai niet lekker

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eenmalige teleurstelling nu een heerlijke maaltijd zoals we gewend zijn. Dank je voor de goede service!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker zoals altijd. Alles was lekker vers en prima bereid! Ook de bezorging was weer top! We gaan hauw weer bestellen

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zoals gewoon lekker warm en heerlijk bezorgt!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd en nog heerlijk warm. Een aanrader en ik ga dit vaker doen

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld. Thuis bezorgd en heerlijk gegeten. Kon ook via internet zien hoe laat het eten bezorgd ging worden. Zal hier zeker meer gebruik van maken.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten met zorg en netjes ingepakt, goede service en het eten was heel lekker en goed warm. Pluspunt; het onderhouden van communicatie wanneer het eten wordt bezorgd. Min puntje; in het menu staat niet altijd vermeld wat een product inhoud, bijv. combi-deal 2pers wat krijg je dan?

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, bestel al jaren bij hen en komen al jaren daar ook eten in restaurant af en toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes op afgesproken tijd, en ook nog goed warm. Was lekker.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer geweldig, geleverd op de afgesproken tijd en nog goed warm.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft👍

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker zoals altijd!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden dat ik zo'n lekkere chinees eten heb besteld

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk wij bestellen 144 met bami. Het menu was netjes optijd. De service altijd vriendelijk kom er heel graag.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer optijd, eerder dan verwacht. Het was ook goed warm en de bezorger was zeer vriendelijk Een aanrader👌

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker en warm.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd , en goed verzorgd en lekker

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld, en half uurtje later....precies zoals als aangegeven, dingdong. Kwaliteit is prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect, dikke 10

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ben zeer tevreden lekkere gerechten optijd klaar om mee te nemen. Ook het personeel is erg vriendelijk ik kom er graag.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

opnieuw heerlijk gegeten. Veel verschillende smaken. Zalig gewoon.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd,en lekker

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker eten.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Een uitstekende Chinees! Vers, krokant en steevast goed op temperatuur. Als het even kan staat NCF elke week op het menu thuis. Aanraders zijn hun Babi Pangang, mini loempia-tjes en de mihoen.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes op tijd geleverd. Van te voren werd er bericht verstuurd dat de chauffeur onerderweg top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede chinees! Alles smaakt heel goed en is goed klaar gemaakt. Ook komt de bezorgtijd altijd goed overeen met wat ze aangeven. Wat mij betreft een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd: lekker en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zouden drie kwartier moeten wachten, maar ze waren er binnen een half uur. Alles netjes ingepakt. Net als dat je het gaat halen. Zeer verzorgt. Met netjes de bon erbij , zoals je het op internet besteld hebt.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker warm bezorgd. Reageerden snel en correct op een vraag. Aanrader. Ga er zeker nogmaals bestellen.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was perfect,alleen bij afhalen,toonde men geen enkele interesse in de klant.Jammer Kom er al 25 jaar.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is snel bezorgd en smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en zoals altijd heerlijk!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meer dan twintig jaar een uitstekende Chinees. Bezorgingstijd had eerst even nodig, maar werd kort erop bijgesteld en de maaltijd kwam relatief snel.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat me iedere keer weer opvalt, is de snelheid waarmee de bestelling geleverd wordt, helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie echt de beste Chinees! Het menu voor 2-3 personen is zeker goed voor 3 personen, veel dus. Het is goedkoop, warm en super snel! Binnen 15-20 min. staan jullie voor de deur. Ga zo door...

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect eten! Wij bestellen er graag!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een erg lekkere maaltijd. Verse Kroepoek. Goed warm afgeleverd.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goed verzorgd, super lekker en eer dan voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Snel bezorgd

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip kon wat verser deze keer! Ik kon er niet meer van eten de volgende dag, dat is toch jammer voor een bakje eten van €17. Verder altijd zeeeer tevreden, snelle vriendelijke bezorging en smakelijk eten.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt, mooi op tijd,en ….. het was hardstikke lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestelsysteem werkt snel en efficiënt. Kwaliteit van het eten was prima. Iets meer garnalen zou helemaal top zijn.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Volgende keer wel meer sambal.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en zo als altijd super lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg tevreden. Bedankt!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kippensoep was een tikkeltje te zout. De rest was goed

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, snel en warm!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten zoals altijd. Wij komen graag terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 15 minuten al onze bestelling binnen!!! Smaakt goed en genoeg voor iedereen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle thuisbezorging en alles goed warm!! Een aanrader!!

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer echt heerlijk. Genoeg voor 2 personen. Keurig op tijd en goed warm. Voor herhaling vatbaar. En ERG lekker. Compliment aan de kok.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend lekker gegeten. Wat leuk spaarpunten actie.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom er al meer als 30 jaar en voor mij het beste chinese restaurant in Eindhoven. Altijd lekker, goede bezorging...

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers, lekker, warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwalitatief zeer goed prijs zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettende lekkere loempia en de rest was ook heerlijk. Het was zoveel dat ik er morgen ook nog van kan genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam mooi op tijd. Eten was voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. We zijn niet anders gewend. Voor de eerste keer spare-ribs besteld...lekker gekruid en mals.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten . Online bestelling gedaan en hoefde niet te wachtten tijdens afhalen. Vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker warm en op tijd.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en echt lekker eten

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super 👌🏻

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne snelle levering,heerlijk vers en warm👌🏾

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , goed verzorgd en snelle service!! Een echte aanrader👍🏻

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd erg lekker. Met een kleine vertraging bezorgd, ondanks drukte van moederdag. De roos was een leuke attentie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen is handig en eten is lekker. Mischien meer keuze voor groeten in de populaire menu want ik heb geen zin in babipanga of pisang goreng (luxe wens :)).

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Simpel een menu samen te stellen, in 1 klik besteld en verscheidene manieren om te betalen. Bij ophalen, precies op tijd klaar, dus zo hup naar binnen, betalen en snel weer weg om daarna goed te genieten van het heerlijke eten wat zij daar maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker warm zo lekkerhet eten geen woorden voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere en warme maaltijd. Jammer dat ik niet met iDeal via ING kon betalen! Het doorklikken van ABNAMRO naar ING of een andere bank werkte niet.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vier maal een bestelling geplaatst en vier maal op tijd geleverd. De bestelling was altijd kompleet zoals we hadden besteld. Nieuw Chyi Fong valt bij ons goed in de "smaak". 1 van de beste chinese restaurants

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was SUPER lekker!! Bezorging was snel en vriendelijk. Echt geweldig

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom al ca 30 jaar bij Nw Chyi Fong en de kwaliteit is en blijft goed. En lekker....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ze bezorgen op de afgesproken tijd eten is ook nog goed warm. We bestellen hier zeker weer.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, heerlijk warm en weer erg lekker. Heerlijke beetgare groenten. Bedankt

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten was goed warm.en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

alles snel bezorgd en heel smakelijk

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten! Voor herhaling vatbaar!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse producten die warm, goed verpakt en snel gebracht werden.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zosls altijd, prima, lekker en op tijd.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en smaakte geweldig

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De Nasi Tjap Wui was echt heerlijk. Goed gevuld, ook met groeten en garnalen.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, warm en ruim op tijd.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de laatste keer dat ik een positief review schrijf. Wij hebben in al die tijd dat we bij u bestellen nog nooit iets gehad waarvan we zijde, nou dat kan beter. Gisteren hebben we ossenhaas en spareribs besteld, en het was buitengewoon lekker. vele male beter dan waar ook!! ook de bezorging is opper best het komt allemaal heet aan en de bezorger is een compliment waard! houd deze meneer aan.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals ik gewend ben van nieuw chy fong, had alleen nog nooit online bestelling geplaatst...dit is goed bevallen en ga dit zeker vaker gebruiken, goede service!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Alleen jammer dat de Loempia Speciaal amper Taugé bevat. Taugé is toch normaal wel HET ingrediënt van een loempia

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten zoals altijd! De bezorger was op tijd en heel vriendelijk en het eten was goed op temperatuur. Als ik een cijfer mocht geven gaf ik geen 10 maar een 11!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op afgesproken tijd stond de bestelling gereed. Alles was in voldoende mate aanwezig en erg smakelijk. Voor herhaling vatbaar

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig lekker gegeten, goede kwatiteit en ruimvoldoende. Prima op temperatuur(moest zelfs laten afkoelen), prettige bezorger.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en op tijd!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is zeer goed. Eten wordt warm en optijd bezorgd. Zal er zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak. Goede combinatie. Keurig op tijd bezorgd

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer dat we eten hebben laten komen van dit restaurant. Voor de 2e x alles heel dik in orde. Bezorging vriendelijk, netjes en op tijd. Bestelde eten was een combi menu. Kwaliteit en hoeveelheid meer dan prima!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kan ik u voor deze bestelling geen goed cijfer geven. De Cha Sieuw ( nassi ) was werkelijk niet te eten , de tomatensoep was overheerlijk zoals ik al meer dan 25 jaar van uw restaurant gewen ben.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. En goede service. Afspraak Bezorging altijd precies op tijd.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk eten. Wel jammer dat de bestelde kroepoek is vergeten..

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De loempia was niet echt warm meer..ik denk dat ik beter 15 minuten van te voren via internet kan bestellen anders staat de bestelling te lang klaar? De rest was wel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede Chinees beste van Eindhoven. En omstreken.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, warm en keurig op tijd

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle goede vriendelijke bezorging. Helaas waren de loempia's aangebrand en niet smakelijk. De rest wel lekker en goed.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect... online kiezen...bezorgtijd doorgeven.. eenvoudig betalen.. bezorging mooi op tijd.. lekker eten..

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OOK met kerst lekker en toch snel bezorgd

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent op alle gebieden: kwaliteit, smaak, bereiding, temperatuur en snelle bezorging.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke maaltijd en veel sneller bezorgd dan verwacht!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfect

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar, heerlijke gerechten! :)

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit, meer dan voldoende en nog lekker warm na 20 minuten rijden

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! Ze bezorgen sneller dan verwacht. Eten is warm en zijn royale porties.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, veel en snel?

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en snelle service

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en het eten was heerlijk?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer, dat het betalen via online €0.25 kost. Dan reken ik mijn bestelling dus voortaan in het restaurant af. Kwaliteit van het eten is verder prima hoor!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel en erg vriendelijk

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten ,ruime keuze ,sneller dan verwacht bestelling gekregen ,heel aardig bezorgster .Bedankt !

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, bezorging was op tijd en de gerechten waren goed warm.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de bezorging 10 minuten vroeger dan gevraagd. Vervelend daar ik nog niet thuis was. Wel een vriendelijke bezorger.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Super lekker menu! Aanrader.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden. Gaan we vaker doen. Duidelijke website ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen hier al jaren met veel plezier eten. In het weekend is het vooral genieten van een heerlijk buffet. Deze keer besteld en laten bezorgen. Zelfde goede kwaliteit en levering was snel en goed. Prima chinees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van uitstekend en warm eten.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jarenlang vaste klant bij restaurant, maar babipangang was dit keer erg slecht. Erg vet vlees.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste maal laten bezorgen keurig op tijd en warm ben heel tevreden heb direct de app gedownload

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd.. Eten warm en lekker

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van een smakelijke maaltijd

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en heel fijn dat je voortaan online kan bestellen. Bestelling was er eerder dan stond aangegeven :)

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer precies op tijd. Erg lekker

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd constante kwaliteit bij dit restaurant, komen er al jaren.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Thank you for a very nice takeaway yesterday.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door ,het smaakte heerlijk. En het werd keurig op de beloofde tijd bezorgd

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk,helaas miste we een bak witte rijst. Hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. Goed verzorgd en heerlijk eten. Viendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging perfect op tijd. Temperatuur eten goed.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst iets besteld. levering op tijd bezorgd en eten was erg lekker. Prima

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En 25 min sneller dan verwacht??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, heel beleefd. Als ik het kon dan zou ik dagelijks iets bestellen.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ging perfect. Alles goed geleverd.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister combinatie menu besteld keurig op tijd bezorgd was erg goed,verder gevraagd goed warm te maken nou dat was het. Goed gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Nette bezorger. Goed verpakt. Fijne porties en lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het zag er erg goed uit, en erg lekker.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en zo snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging een geweldige uitkomst!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia veel te veel ham in inplaats van gekookte kip, ..doorganisatie het vervoer slap geworden en niet meer knapperig.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent, onze standaard loempia bevat helaas geen kip, u had onze kip loempia moeten bestellen. Wij geven u gelijk dat door vervoer, de loempia minder krokant kan worden, maar dat geldt voor alle gefrituurde gerechten.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Lekker eten, goede service! Een uitkomst!‼️

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verrast, precies op tijd en heel lekker.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld. Zag er niet alleen lekker uit maar smaakt ook super. En zoals beloofd op tijd bezorgd. Gratis, wat een service... TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. op tijd geleverd :)

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, geweldige bezorging, aardig personeel. Niks aan op te merken. Ik ben vaste klant.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en goede kwaliteit de Mihoen met garnalen. de garnalen smaakte ook naar garnalen en de kipsaté idem dito!!! een heel verschil met de restaurants en eet gelegenheden via thuis bezorgd dit is vele malen beter.Top

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, genoeg, nog lekker warm bij thuiskomst, vriendelijke bediening, kortom perfect

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, en het eten was heerlijk. Bestellen snel nog een keer. Ook de bezorger was erg vriendelijk en het eten was ook eerder bezorgd dan wat de oorspronkelijke tijd was. Helmaal goed als je al honger hebt.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde soep afgeleverd maar 1 belletje en binnen 7 min stonden ze er met de juiste. Eten was zoals altijd tip top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen is gemakkelijk. Bezorging prima en op tijd.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste chinees in Eindhoven. Goede kwaliteit eten en snelle levering.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, sne en vriendelijkl bezorgd! Doen we nog eens een keer;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst moet ik bekennen dat wij al vele jaren een regelmatige en zeer tevreden klant zijn van Restaurant Sun On. Maar zij hebben geen bezorgservice. Op onze 70+leeftijd vinden we dat soms wel gemakkelijk, vandaar onze eerste bezorgbestelling bij jullie restaurant. De gerechten waren goed warm en zagen er smakelijk uit en de bezorging was snel en zeer vriendelijk. Maar onze voorkeur gaat toch uit naar de kwaliteit van Sun On die beter bij onze smaak past. Het spijt ons voor jullie dat we deze keuze moeten maken.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was prima verzorgd en de bezorging was ook prima voor herhaling vatbaar.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima hele aardige bezorger! Tip : Op de bestelpagina staat bij ieder gerecht dezelfde omschrijving en die gaat over het ijs van ben en jerry en niet over het gerecht. Dat moet aangepast worden

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Beste Peter, Hartstikke bedankt voor je beoordeling en tip. De vraag "ijsje erbij?" Is gekoppeld aan een gerecht, daarom wordt deze melding steeds weer herhaald als je een gerecht kies. Wij gaan dit melden bij de webshop designer. Komt goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goed warm en gevarieerd.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd zeer heet afgeleverd. Het eten was erg smakelijk, echter de gezinsmaaltijd (nr 137) bevatte helaas in plaats van de aangegeven Ajam Pangang een portie Koe Low Yuk. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal gaan we altijd afhalen maar vandaag een keer thuis laten bezorgen. De bezorging was snel en het eten was zoals altijd heerlijk

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van Nieuw Chyi Fong!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging verliep vlot. Wat aandacht verdient is het volgende: Ik bestelde rond 18.45u en kreeg een bevestiging dat rond 19.45u het eten bezorgd zou worden. Echter om 19.05u stond de bezorger al aan de deur. Op zich heel positief, maar misschien toch fijn om de tijden wat scherper te maken op de computer.

Reactie van Nieuw Chyi Fong:Allereerst bedankt voor uw review, Wij zijn absoluut met u eens dat het moment van bezorgen scherper mag. Om teleurstelling te voorkomen, geven we nu een standaard bezorgtijd van 1 uur door. Vaak is dit het uiterste, om een scherpere tijd te kunnen doorgeven zijn we afhankelijk van de drukte in de keuken, verkeer en de beschikbaarheid van een bezorger. Wij gaan ons uiterste best doen om een scherpere bezorgtijd te kunnen doorgeven.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker, ik bezorg zeker meerdere keren.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vlug bezorgd

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Gerechten zoals altijd uitstekend. Wij komen er zelfs voor uit Son naar Eindhoven. Wel storend dat er zondermeer 5 cent voor een plastic tasje wordt doorberekend. Ook als je de bestelling in een doosje wordt meegegeven of je zelf een tas bij hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Veel en goed eten! Bedankt

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals we gewend zijn...alles op tijd. vriendelijke bezorger en gerechten waren lekker